Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه روحانیت مبارز و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور بیانیه مشترکی، نامزدهای اصلح جهت تصدی نمایندگی مردم شریف استان تهران در مجلس خبرگان رهبری را معرفی کردند.

 متن این بیانیه به شرح ذیل است:

« بسم الله الرحمن الرحیم

ان الامام، زمام الدین و نظام المسلمین و صلاح الدنیا و و عز المومنین

همانا امامت، سامان ده امر دین و مسلمانان است و مصلحت و عزت مومنین به اوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام رضا (علیه السلام)

مجلس خبرگان رهبری از مهم‌ترین ارکان مردم سالاری دینی است و جمهوریت و اسلامیت نظام در آن تجلی می یابد و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز از همه خوبان این دیار خالصانه و صمیمانه دعوت می نماید تا با حضور گسترده خود در انتخابات دوم اسفند ماه نظام برخاسته از ایمان، اراده و انتخاب خود را تثبیت و تحکیم نمایند.

ما با بررسی ها مشورت‌های لازم ضمن احترام به همه نامزدهای بزرگوار انتخاب حضرات آیات عباسعلی اختری، علی مومن پور و غلامرضا مصباحی مقدم را برای فعالیت و اثربخشی در مجلس خبرگان رهبری از حوزه استان تهران اصلح می دانیم. از خداوند متعال بهروزی بیشتر ملت شریف ایران و عزت اسلام و مسلمین را خواستاریم.

بعونه و منه

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز؛ ۲۴ بهمن ماه ۱۳۹۸»

لیست نهایی جبهه پایداری برای انتخابات مجلس در تهران  شورای ائتلاف مانع موفقیت جمعی نیروهای انقلاب شد


جبهه پایداری انقلاب اسلامی با انتشار اطلاعیه‌ای انتخاباتی نامزدهای اصلح برای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس را معرفی کرد.

به گزارش سایت اطلاع‌رسانی جبهه پایداری، متن کامل این اطلاعیه به این شرح است:

به اطلاع ملت شریف ایران می‌رساند جبهه پایداری انقلاب اسلامی، برای انتخابات مجلس یازدهم از ابتدا در جهت رسیدن به وحدت با دیگر گروه‌های مؤمن و انقلابی بر اساس مدل پیشنهادی چهار مرحله‌ای، مجدانه همت گمارد. مهم‌ترین تفاوت این مدل، نفی سهمیه‌بندی احزاب و همچنین انتخاب نامزدها صرفاً بر مبنای شاخص‌های ایمانی و انقلابی و معیارهای تخصصی بود.

در این مسیر، حفظ مودت در جبهه انقلاب و رسیدن به اشتراک حداکثری در فهرست‌ها تا سرمنزل رسیدن به وحدت کامل در فهرست‌های واحد مورد تأکید بود. در برخی استان‌ها و شهرستان‌ها بحمدالله به کاندیداها و لیست‌های متحد رسیدیم و در برخی به اشتراک بالایی دست‌یافتیم.

وحدت مدنظر ما نه حول شخص و اشخاص و بلکه حول شاخص‌های اصولی از قبیل تدین و تعهد، تخصص و کارآمدی، اطاعت عملی از ولایت مطلقه فقیه، حریت و عدالت‌طلبی، مردمی بودن، روحیه انقلابی و جهادی، فساد ستیزی و فسادناپذیری، داشتن مواضع صریح در فتنه‌ها، داشتن مرز روشن با حلقه‌های انحرافی، فرصت‌طلب و دنیاخواه نبودن، مخالفت با معاهدات بین‌المللی استعماری، تعهد به راهبرد مقاومت فعال در منطقه، اهل شفافیت و مبارزه با ویژه خواری، شجاعت در مقابله با باندهای قدرت و ثروت و...  بود.

متأسفانه این تلاش‌ها در برخی نقاط کشور ازجمله شهر تهران به علت عدم تفاهم در نفی سهم‌خواهی‌ها با شورای ائتلاف، به نتیجه نرسید و پس از مخالفت دوستان با مدل کارآمد مذکور برای رسیدن به فهرست واحد، جبهه پایداری درصدد به حداکثر رساندن افراد مشترک در دو فهرست ۳۰ نفره برآمد و پیشنهاد ۲۹+۱ (یعنی ۲۹ نفر مشترک و یک نفر غیرمشترک) را به شورای ائتلاف داد که مورد موافقت دوستان ائتلاف قرار نگرفت. سپس با تنازل، پیشنهادهای ۲۵+۵ و  ۲۰+۱۰ را ارائه کرد که متأسفانه به دلایلی که اکنون لزومی ندارد بیان شود، بازهم مورد مخالفت شورای ائتلاف قرار گرفت. البته در این مدت پیشنهادهایی بر مبنای سهمیه‌بندی از ناحیه دوستان ائتلاف به ما داده شد لیکن این پیشنهادها با اولویت قرار دادن شاخص‌ها و مبانی و اصول پایداری تطابق نداشت.

شورای ائتلاف در تهران برخلاف توصیه‌ها و قواعد عقلی و نقلی متأسفانه با اصرار عجیب بر تباین فهرست‌ها (منع حضور نامزدها در بیش از یک فهرست) عملاً مانع موفقیت جمعی نیروهای انقلاب در حداکثری کردن اشتراکات دو فهرست گردید. در این شرایط جبهه پایداری سعی نمود با معرفی افراد شایسته و با لحاظ حفظ اشتراکات ممکن و با لحاظ شاخص‌های اصولی، زمینه انتخاب بهتر را برای مردم عزیز و شریف تهران فراهم نماید.

بدین‌وسیله از همه مردم شریف و گروه‌ها و تشکل‌های همسو و انقلابی دعوت می‌کنیم که با حضور حداکثری پای صندوق‌های رأی و بذل حمایت از فهرست جبهه پایداری انقلاب اسلامی زمینه قوت رأی انقلاب و تشکیل یک "مجلس فریادرس، قوی و انقلابی" را فراهم آورند.

اسامی این لیست به شرح ذیل است:

۱. مرتضی آقاتهرانی - متخصص سیاستگذاری فرهنگی و استاد حوزه و دانشگاه
۲. سید محمود نبویان - متخصص حوزه سیاست خارجی و معاهدات بین‌المللی و استاد حوزه و دانشگاه
۳. محمد سلیمانی - متخصص ارتباطات و فناوری اطلاعات و استاد تمام دانشگاه علم و صنعت ایران
۴. وحید یامین‌پور - متخصص حوزه فرهنگ و رسانه و استاد دانشگاه
۵. رضا تقی پور انوری - متخصص ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدرس دانشگاه
۶. غلامحسین رضوانی - متخصص برنامه‌ریزی و سیاستگذاری راهبردی و استاد دانشگاه امیرکبیر
۷. الیاس نادران - اقتصاددان و استاد دانشگاه تهران
۸. سید نظام‌الدین موسوی - متخصص حوزه رسانه، مطبوعات و فضای مجازی و فعال سابق دانشجویی
۹. سید محمد جواد ابطحی - حقوق‌دان و مدرس دانشگاه
۱۰. رسول جلیلی - متخصص ارتباطات و فناوری اطلاعات و استاد دانشگاه صنعتی شریف
۱۱. علی خضریان - متخصص رسانه و مسائل سیاسی و فعال سابق دانشجویی
۱۲. سید مهدی زری‌باف - اقتصاددان و استاد دانشگاه
۱۳. روح اله ایزدخواه - اقتصاددان و مدرس دانشگاه
۱۴. بیژن نوباوه‌وطن - متخصص رسانه و مسائل فرهنگی
۱۵. علی جعفری – حقوق‌دان و متخصص سیاست خارجی و فعال سابق دانشجویی
۱۶. فاطمه آلیا - متخصص حوزه زنان و مسائل فرهنگی و مدرس دانشگاه
۱۷. زهره سادات لاجوردی - متخصص حوزه زنان و مسائل فرهنگی و مدرس دانشگاه
۱۸. آسیه کلاته - متخصص حوزه برق و انرژی و استاد دانشگاه
۱۹. بتول نامجو - متخصص حوزه بهداشت و درمان
۲۰. زهرا ابوالحسنی - حوزه فناوری اطلاعات و استاد دانشگاه
۲۱. محمدصادق شهبازی‌راد - حقوق‌دان و فعال اجتماعی
۲۲. ابوالفضل عفت‌نژاد - متخصص مدیریت، برنامه‌ریزی و سیاستگذاری عمومی و مدرس دانشگاه
۲۳. مهدی صرامی - متخصص حوزه رسانه، مطبوعات و فضای مجازی و فعال فرهنگی
۲۴. محمدحسین طاهری آکردی - متخصص حوزه رسانه و فضای مجازی و فعال فرهنگی
۲۵. محمدرضا باقرزاده اول – متخصص فقه و حقوق و علوم سیاسی و استاد حوزه و دانشگاه
۲۶. فیروز اصلانی - حقوق‌دان، متخصص علوم سیاسی و استاد دانشگاه تهران
۲۷. سعید کرمی - حقوق‌دان و استاد دانشگاه
۲۸ - احمد سلطانی شیخ علائی – متخصص حوزه تاریخ و سیاستگذاری فرهنگ و رسانه و مدرس دانشگاه
۲۹. مجتبی ابراهیمی – متخصص مدیریت راهبردی و سیاستگذاری فرهنگی و فعال سابق دانشجویی
۳۰. سید محسن دهنوی - متخصص حوزه نانو و علم و فناوری و استاد دانشگاه شهید بهشتی

لیست کاندیداهای جبهه جهادگران برای انتخابات مجلس

جبهه جهادگران ایران اسلامی اسامی کاندیداهای خود برای انتخابات مجلس در تهران را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، وهاب عزیزی طی سخنانی با اشاره به تکمیل شدن لیست تشکل متبوعش برای انتخابات اظهار کرد:
در آستانه انتخابات مجلس یازدهم طی یک فراخوان عمومی ۴۵۰ نفر از کاندیداهای تهران به ستاد جهادگران رزومه ارائه دادند که در سه مرحله با انتخاب و نظر طرفداران خود و اعضای جهادگران مورد ارزیابی قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه پیش از این لیست های ۱۲۴ نفری؛ ۹۰ نفری و ۲۶ نفری به ترتیب به اطلاع مردم رسیده بود، گفت: امروز   لیست تکمیلی و نهایی جهادگران (ائتلاف نیروهای انقلاب) با سر لیستی سید محمد حسینی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی به مردم اعلام می شود.

دبیرکل جبهه جهادگران هدف حضور در انتخابات را نهادینه کردن تفکر جهادی و تشکیل فراکسیون جهادگران در مجلس دانست و گفت: سیستم مدیریتی و قانون گذاری کشور هنوز با آنچه رضایت مردم و رهبری است فاصله دارد و تفکر جهادی می تواند به بهبود اوضاع کمک کند.

به گزارش ایسنا، لیست این تشکل سیاسی اصولگرا برای انتخابات مجلس به ترتیب زیر است:

۱- سید محمد حسینی
۲- حجت عاشوری
۳- احمدرضا عارف
۴- رضا تقی پور
۵- لاله افتخاری
۶- الهه راستگو
۷- سید محسن حسینی ارسنجانی
۸- هابیل ابراهیمی
۹- الهام امین زاده
۱۰- مهرداد خداوردیان
۱۱- بهروز سجودی
۱۲- اردشیر احمدی
۱۳- حسینعلی الیاسی
۱۴- رضا شیرین آبادی فراهانی
۱۵- فاطمه واعظ جوادی
۱۶- سعید طیبی میگونی
۱۷- ناصر ابراهیمی
۱۸- سیاوش امیدی نیا
۱۹- محمدرضا عامری برکی
۲۰- ذبیح اله حسین نژاد
۲۱- عبدالرضا بزرگ نژاد
۲۲- احمد اسدالهی فرد
۲۳- سمیرا ذوالفقاری نیک انجام
۲۴- کامران آرین منش
۲۵- راضیه فرقانی
۲۶- زهرا صادقی
۲۷- علیرضا شریفی نژاد
۲۸- کیومرث یزدان پناه
۲۹- محمد حسین شامحمدی
۳۰-  عبداله شاکری

چمران نام ۱۸ کاندیدای قطعی لیست اصولگرایان را اعلام کرد/ انتشار لیست انتخاباتی شورای ائتلاف تا ساعاتی دیگر

مهر نوشت: عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب از انتشار فهرست نهایی این ائتلاف برای انتخابات مجلس در تهران تا ساعاتی دیگر خبر داد.

مهدی چمران عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب از انتشار فهرست نهایی این ائتلاف برای انتخابات مجلس در تهران تا ساعاتی دیگر خبر داد.

وی اسامی برخی از اعضای قطعی این فهرست را شامل: قالیباف، نادران، روح الامینی، تقی پور، شاکری، میرسلیم، کیومرث هاشمی، حجج اسلام تقوی، نبویان و آقامیری، الهیان و رهبر و نیز از بین نیروهای جوان شامل ثابتی، خاندوزی، نادری، سبحانیان، شمسی پور و پیرهادی برشمرد.

عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب با تبیین فرآیند مذاکرات در ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: از مدت‌ها قبل با برگزاری نشست تشکل‌ها، احزاب و گروه‌های مختلف، خوشبختانه به راه حل‌های خیلی خوبی رسیدیم که به جرأت می‌شود گفت نخستین بار شکل گرفت.

چمران افزود: بعنوان نمونه در تهران مجمعی متشکل از ۴ هزار و ۲۰۰ نفر در فضای مجازی شکل گرفت و فهرست اسامی حدود ۱۵۹ نفر به آنان ارائه شد که از میان آن افراد ۱۰ نفر را بعنوان معتمد خود برگزیدند که شامل عده‌ای از شخصیت‌های فرزانه و علما بودند که مجموعه نیروهای ائتلاف را با حدود نزدیک به سی و چند نفر تشکیل دادند تا بتوانند بر اساس شاکله‌ای که برای فهرست نهایی تدوین کرده بودند انتخاب نهایی را داشته باشند.

وی گفت: البته این شاکله نیز بر اساس نظرسنجی مردم اجرایی شد بعنوان نمونه به این جمع بندی رسیدند که چند نفر از اعضای فهرست نهایی خانم، چند نفر روحانی، چه تعداد جوان و چند نفر از چهره‌ها باشند.

عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب افزود: بر اساس همین نظرسنجی‌ها بود که مقرر شد حدود ۸ نفر از اعضای فهرست نهایی از چهره‌هایی باشند که قبلاً در دولت و مجلس حضور داشتند و شماری حدود ۱۲ تا ۱۳ نفر نیز چهره‌هایی عمدتاً از طیف جوانان باشند.

چمران اضافه کرد: همچنین مقرر شد حداقل ۶ نفر از خانم‌ها و ۳ نفر از روحانیت باشند که در نهایت طبق همین نظرسنجی‌ها، شورای انتخاب رأی گیری کردند که جلساتشان تا دیشب ادامه داشت و به نتایجی تقریباً تا حدود ۳۰ نفر منهای یکی دو نفر رسیدند که این یکی دو نفر نیز شرایط شأن هنوز از طریق شورای نگهبان مشخص نشده است، چون خواسته اند که حوزه انتخابیه شأن جابجا شود.

وی گفت: بنابراین فهرست نهایی نیروهای انقلاب تقریباً به مرحله نهایی رسیده است و امیدوارم اگر با مشکلی مواجه نشویم تا ساعات آینده منتشر شود.

چمران افزود: البته این فهرست، فهرست صددرصدی نیست، اما حداکثری است یعنی تا حدممکن گروه‌ها و تشکل‌ها به عنوان نیروهای انقلاب در تدوین آن شرکت کردند.

عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: البته بعضی ممکن است دوست داشته باشند خودشان به صورت مستقل فهرست واحد بدهند، ولی آن تشکل‌هایی که به طور مجتمع و بعنوان نیروهای انقلاب حضور یافته اند اعضای همین فهرست هستند که امیدوارم سبب جلب رضایت خداوند و موافقت مردم باشد.

وی همچنین درباره انتشار برخی خبرها مبنی بر اختلاف نظر در تدوین فهرست نهایی نیروهای انقلاب اظهار داشت: قاعدتاً اختلاف نظر هست و هر کسی تعدادی از افرادی را که می‌شناخت از آن دفاع می‌کرد.

چمران افزود: با این حال بر اساس رأی گیری که انجام شد تعدادی انتخاب شدند و مقرر شد عده‌ای از اقتصاد دانان به فهرست اضافه و شماری کم شوند و همین سبب بروز اختلاف نظر به ویژه میان نیروهای جوان شد.

وی ابراز امیدواری کرد: با بزرگواری و گذشت، فهرستی توانمند ارائه کنیم که از همه جوانب قوی باشد و به تشکیل مجلسی قوی منجر شود.

عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: فهرست نیروهای انقلاب به سرلیستی آقای محمدباقر قالیباف خواهد بود و فهرستی نهایی است البته مشکلاتی تخصصی وجود دارد که باید منتظر بمانیم و در ساعت آینده لیست نهایی را اعلام کنیم.

چمران همچنین درباره توئیت آقایان قالیباف و نادران مبنی بر امیدواری برای رسیدن به فهرست واحد در نیروهای انقلاب گفت: تا دیشب این امیدواری را داشتیم؛ همه می‌خواهند که به لیست واحد برسیم، اما برخی اختلاف نظرها وجود داشت که می‌شد آن را رفع کرد، اما تاکنون به سرانجام نرسیده است گرچه تا ساعات آینده منتظریم و ممکن است به شرایط مناسب‌تری برسیم.

وی همچنین درباره هشدار دلسوزان مبنی بر تأثیر منفی فهرست‌های پراکنده از نیروهای انقلاب اظهار داشت: طبعاً این سبب تقسیم آرا می‌شود و میزان رأی آوری را کاهش می‌دهد و قطعاً گروهی که فهرست منسجم و خاصی ارائه می‌کنند رأی بیشتری کسب خواهند کرد و این کاملاً مبتنی بر قانون ریاضی است.

عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب در پایان گفت: همانطور که رهبر معظم انقلاب درباره لزوم قوی شدن ایران فرمودند ما بر ایران سربلند و تشکیل مجلس قوی بسیار تاکید داریم و این تحقق نمی‌یابد مگر با حضور و مشارکت خوب مردم و نیروهای انقلاب در انتخابات.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: عضو شورای مرکزی ائتلاف نیروهای انقلاب متخصص ارتباطات و فناوری اطلاعات برای انتخابات مجلس در تهران جبهه پایداری انقلاب اسلامی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم فناوری اطلاعات و استاد استاد حوزه و دانشگاه فعال سابق دانشجویی جامعه روحانیت مبارز دان و استاد دانشگاه فضای مجازی و فعال مجلس خبرگان رهبری نیروهای انقلاب سیاستگذاری فرهنگ متخصص حوزه رسانه مدرس دانشگاه تا ساعاتی دیگر مسائل فرهنگی جامعه مدرسین همچنین درباره جبهه جهادگران شورای ائتلاف فهرست نهایی اختلاف نظر فهرست واحد لیست نهایی حقوق دان سید محمد فهرست ها مقرر شد چهره ها تشکل ها چند نفر بر اساس تقی پور شاخص ها گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۸۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویری از بنرهای تبلیغاتی شانا و امنا در سطح شهر تهران /از لیست‌های دیگر خبری نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مرحله دوم انتخابات روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود تا، ۹۰ کاندیدای این انتخابات برای تصاحب ۴۵ کرسی بلاتکلیف مجلس دوازدهم با یکدیگر رقابت کنند؛ رقابتی که در ۲۲ حوزه و ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود.

در این میان، حوزه انتخابیه تهران ۳۰ کرسی در پارلمان دارد، تکلیف ۱۴ کرسی آن در دور اول انتخابات مشخص شده است اما هنوز ۱۶ کرسی دیگر بلاتکلیف است. در این میان، رقابت شدیدی میان اصولگرایان به راه افتاده و در چند روز گذشته هر کدام از تشکل‌های آن لیست جداگانه‌ای را منتشر کردند.

رزما، شورای وحدت، صبح ایران، جبهه پایداری و شورای ائتلاف نیروهای انقلاب (شانا)، امنا، جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی ، جامعه اسلامی مهندسین و جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران از جمله تشکل‌هایی بودند که در دور دوم انتخابات لیست انتخاباتی خود را منتشر کردند.

فضای شهر اما به مثابه دور اول انتخابات چندان حال و هوای انتخاباتی ندارد و براساس مشاهدات میدانی، در برخی از خیابان‌های مرکز شهر مانند میدان امام حسین(ع)، خیابان سپبهد قرنی، خیابان دماوند و خیابان انقلاب، فقط بنرهای تبلیغاتی لیست جبهه‌پایداری_شانا و لیست امنا به چشم می‌خورد و دیگر خبری از بنرهای تبلیغاتی لیست‌های دیگر اصولگرایان نیست.

از دیگر بنرهای تبلیغات شهرداری برای انتخابات، بنرهایی با عنوان «دوباره برای ایران» و «همه با هم برای وطن» است.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904314

دیگر خبرها

  • اسامی ۲۲ حوزه برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس
  • تب و تاب لیست‌های انتخاباتی در واپسین ساعات مجاز تبلیغات
  • ۲۰ ساعت تا پایان تبلیغات/لیست‌ها پشت خط ماراتن ۲۱ اردیبهشت
  • تصاویری از بنرهای تبلیغاتی شانا و امنا در سطح شهر تهران /از لیست‌های دیگر خبری نیست
  • فیلم/رضوانی: برخی‌ها فیگور ریاست مجلس گرفته‌اند اما پاپس‌ می‌کشند
  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در حوزه انتخابیه قائم‌شهر معرفی شد
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند